Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskenderun'da Milli İstihdam Seferberliği anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekler anlatıldı.

        İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Halil Şahin Konferans Salonu'nda, Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel ve Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal tarafından katılımcılara, TOBB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekleri anlatıldı.

        SGK İl Müdürü Hamit Bal, istihdam ve teşvik programının işverenler açısından önemli avantajlar sağladığını belirtti.

        İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise konuşmasında, "Bugün üretim ve istihdamın arttırılması için kamu ve özel sektör temsilcileri olarak elimizi taşın altına koyacağımız bir seferberlik için buradayız. Geçtiğimiz günlerde İTSO olarak, İş Kur Hizmet Merkezi ile konuya ilişkin bir protokol imzaladık. Bunun yanı sıra İTSO olarak, 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' projesi kapsamında, elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağımızı da belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

        Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki bilgilendirme toplantısına, İş Kur İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yüksel, SGK İskenderun Şube Müdürü Bilgin Çam, sivil toplum kuruluşları, esnaf oda başkanları, muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

        (MSM-Y)

        09.03.2017 14:54:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler