Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AOSB'nin eğitime desteği sürüyor

        - Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'nun kütüphanesi ve öğretmenler odası yenilendi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı, Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'nun kütüphanesini yeniledi ve kütüphaneye kitap temini için başlattığı kampanya ile tüm kitapları okula ulaştırdı.

        AOSB Başkanlığı, Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi'ndeki Şehit Mustafa Sarı İlkokulu öğrencilerinin kütüphaneden faydalanmasını sağlamak için kitaplık, okuma ve araştırma köşeleri ile tefriş ederek, başlatmış olduğu kitap bağış kampanyası yoluyla, Bölge sanayicileri ve çalışanlarının bağışladığı kitaplar ile kütüphaneye katkı sağladı.

        Toplantı masası, dinlenme köşesi, dolapları ve yer kaplaması yenilen Öğretmenler Odası ferah ve nezih bir görünüme kavuştu.

        Kütüphane ve öğretmenler odası, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, AOSB Fen İmar Müdürü Banu Tanrıkulu okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışla yeniden hizmete sunuldu.

        Şehit Mustafa Sarı İlkokulu Müdürü Bilal Gök, programda yaptığı konuşmada, "Kenar mahalle okulu olmamıza rağmen bu dezavantajı avantaja çeviren başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okulumuza destek için her gittiğimizde kapılarını bizlere sonuna kadar açan ve hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığımıza ve Kastamonu Entegre'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

        Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ise, kütüphane ve öğretmenler odasının yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Eğitim hepimizin ortak paydası. Bu sadece devletin ya da öğretmenin veya vatandaşın derdi değil. Herkesin ortak derdi. Bizim veli ayağımız ne kadar güçlü olursa, başarı oranımız aynı oranda yüksek olur" diye konuştu.

        Dünya Kadınlar Günü'ne de değinen Çelik, konuşmasında, "Bizim kadınlarımız, bizim analarımız, 365 günde sadece bir gün değil her gün bizler için çok kıymetli. 365 günün tamamı onların" ifadelerini kullandı.

        (ADN-Y)

        09.03.2017 15:03:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler