Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halep'e iki tır yardım malzemesi daha gönderildi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir'de Halep için yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 2 tır Öncü Pınar Sınır Kapısı'na dualarla uğurlandı.

        İnsani yardım tırlarını uğurlamak amacıyla Borsa Kavşağı'ndaki yardım toplama merkezinde tören düzenlendi. Nevşehir Ticaret Borsa Kavşağı önünde düzenlenen uğurlama törenine İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftülük personeli, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

        Nevşehir Valiliğince Halepliler için düzenlenen kampanya kapsamında, Nevşehir İl Müftülüğü, Gülşehir ve Derinkuyu Müftülüğü tarafından temin edilen gıda ve temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan 2 yardım tırı, Kilis'in Öncü Pınar Sınır Kapısı'na gönderildi.

        Aşağı Bekdik Camii İmam-Hatibi İsa Karaşahin'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir genelinde sürdürülen yardım kampanyasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür etti.

        Müftü Öztürk tarafından dua edilmesinin ardından yardım malzemesi yüklü tırlar, Öncü Pınar Sınır Kapısı'na doğru hareket etti.

        (COŞ-AÖ-Y)

        09.03.2017 15:08:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler