Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit başarıları ile anılacak

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç eğitimin kalitesini artırmak için hayata geçirilen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında Altınoluk Mustafa Erçetin İlkokulunda okuma saati düzenlendi.

        Okuma saatinin ardından Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı "Sayın valimizin başlatmış olduğu BENGİ projesinn en önemli faaliyetlerinden biri olan okuma saati için İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle bügün burada bir araya geldik. Bengi Projesi ilimizde eğitim alanında ortaya konulmuş çok önemli bir proje olup akademik başarının yanısıra, değerler eğitimi, sosyal-kültürel-sportif ve sanatsal faaliyetler, okul-aile-toplum çalışmalarını da içine alan bir projedir"dedi.

        Kaymakam Ali Sırmalı; kitap okumanın okuldaki okuma saatleri dışında da devam etmesi gerektiğini belirterek, "Bir zaman belirleyin. Örneğin yatmadan önce yarım saat, hafta sonları 1 saat olabilir, kendinize göre oluşturduğunuz bir planla okumaya zaman ayırabilirsiniz. Göreceksiniz ki kitap okumak sınavlardaki başarınızıda artıracaktır. Sizler geleceğin öğretmeni, avukatı, hakimi, kaymakamısınız sizlerin iyi yetişmesi demek ülkemizin aydınlık geleceği demektir"dedi.

        BENGİ projesi kapsamında yürütülen Hedef 3'te 3 projesi de Balıkesir'de LYS,LGS ve TEOG sınavlarında Edremit'i Balıkesir ilçeleri arasında ilk üçte görmeyi hedeflediğini belirterek Edremit'in başarıları ile anılan bir ilçe olacağını söyledi. Ardından öğrencilerle söyleşiye geçildi. Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğrencilerin sorularına samimiyetle yanıtladıktan sonra okuldan ayrıldılar.

        (EME)

        09.03.2017 15:38:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler