Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven; "Başarmak için hiçbir şey engel değildir"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Engelsiz Yarınlar Derneği'nin düzenlediği Plastik Film İşleme Operatörü (Galoş Üretimi Eğitimi) Projesi'nin tanıtım programına katıldı.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediyenin iki adet galoş makinesi alarak, çalışırken kullanılacak araç ve gereçleri temin ederek destek verdiği projenin tanıtım programında konuştu. Başkan Özgüven, "Engelli olmak bizim tercihimiz değildir ancak bir şeyi başarmak için hiçbir şey engel değildir. Çok önemli ve kıymetli bir proje emeği geçenleri tebrik ediyorum. Engelli kardeşlerimizin meslek edinmeleri ve özgüvenleri artırmak için ve onları topluma kazandırmak için çok çalışmalıyız. Biz Ereğli Belediyesi olarak bu konuda çalışmalar yapıyoruz ve üzerimize düşen ne varsa bundan sonra da yapmaya da devam edeceğiz. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Empati yapmalıyız işte o zaman engelli kardeşlerimize yaptığımız hizmetlerin değerini çok daha iyi anlarız" dedi.

        (AH-Y)

        09.03.2017 16:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler