Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan, "Köylere hızlı ve daha etkin posta hizmeti verilecek"

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de yapılması planlanan Posta ve Kargo İşleme Merkezi ile Lojistik Depo Binasının ihalesi yapıldı.

        Yapılan ihaleye 6 farklı firma katıldı. Yeni posta binasıyla kargo işlemlerinin daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde yapılması bekleniyor. Projenin 360 gün içinde yapılması planlanıyor.

        Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Bütün kamu yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Yeni Çanakkale PİM-KİM ve Lojistik Depo Binamızın tamamlanmasıyla da posta ve kargo işlemleri hızlı ve güvenli olacak. Eskiden bu tarz işlemler için kuyruklar oluşur ve postanın yollanması zaman alırdı. Bugün ise, modern binalarda hizmet verilmekle beraber, işlemler çok hızlı bir biçimde gerçekleşiyor" dedi.

        Posta merkezlerini vatandaşın ayağına götürdüklerini söyleyen Turan, "Köylerde bulunan insanlarımız merkeze gitmekte güçlük çekiyorlar. Bu anlamda yapmış olduğumuz istişareler sonucu Işıklar Köyümüz başta olmak üzere Mobil PTT aracını kullanıma açtık. Haftanın belli günlerinde bu araç hizmet veriyor. Hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak için gayret gösteriyoruz. Hem yeni yapılacak olan posta binamızın hem de Mobil PTT şubesinin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

        (UYC)

        09.03.2017 16:03:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler