Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli MYO'da Dünya Kadınlar Günü konferansı

        (Fotoğraflı)

        Oktay İnce

        MERSİN (İHA) - Erdemli Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir konferans düzenlendi.

        Konferansın açılışında konuşan Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur, "Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan, anlam yüklü bir günün içindeyiz" dedi.

        Dağadur, konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Yıllardan beridir bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır."

        Konferansa konuşmacı olarak katılan sosyal medyada 'Elif Ada'nın Annesi' olarak bilinen Duygu Çağlar Gizli, annelik deneyimlerini anlattı.

        Gizli'ye konferans sonunda Doç. Dr. İlhan Dağadur tarafından bir plaket ve çiçek takdim edildi.

        (OKİ-Y)

        09.03.2017 16:07:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler