Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Başkanları Meclisi yeni başkanını seçti

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Türkiye'de ilk kez Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından liselerdeki okul başkanlarından oluşturulan Okul Başkanları Meclisi, yeni başkanını seçti.

        Merkezefendi Belediyesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş, ilçe genelindeki liselerin okul başkanlarından meclis oluşturmuştu. Bu çerçevede 2. Döneminde olan Okul Başkanları Meclisi bu yıl ki yeni başkanını seçti. Merkezefendi Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen seçimlerde çoğunluk oyu alan Kazım Kaynak Anadolu Lisesi Okul Başkanı İbrahim Kurban oldu. Birinci Başkan Vekili ise Furkan Döngül oldu.

        Yeni seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Türkiye'de ilk defa geçen yıl başlatmış olduğumuz okul başkanları meclisimizin yeni seçimini gerçekleştirdik. Kazım Kaynak Anadolu Lisesi Okul Başkanı İbrahim Kurban yeni başkan seçildi. Kendisine tüm çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.03.2017 16:12:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler