Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERVAK Sanat Tiyatrosu, Darıca'da

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Sanat Tiyatrosu, Darıca'da "Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun" adlı oyunu sahneledi.

        ERVAK Sanat Tiyatrosu oyuncuları,12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle Darıca Erzurumlular Derneğinin davetlisi olarak Kocaeli'ne giderek "Top Dağında Bir Yürek Nene Hatun" adlı oyunu sahnelediler.

        ERVAK Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu'da, "Nene Hatun" konulu konferansa konuşmacı olarak katılarak Dadaşların gönüllerini fethetti.

        ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Darıca'da geçen yılda "Kara Fatma" isimli belgesel tiyatrosunu sahnelediklerini ifade ederek, "Dadaşlık kültürünü ve Aziziye ruhunu ülkenin dört bir yanında anlatmaya ve duyurmaya gayret ediyoruz." dedi.

        (AA-AA-Y)

        09.03.2017 16:12:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler