Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan Gevaş'ta

        (Fotoğraflı)

        Yusuf İdiz

        VAN (İHA) - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Van'ın Gevaş ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Belediye Başkanı Sinan Hakan'ı makamında ziyaret eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, ardından toplantı salonuna geçerek STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Belediye Başkanı Sinan Hakan, "Gevaş'ın en güzel tarafı, tüm sıkıntıya rağmen ilçe halkının güler yüzlü olmasıdır. Ben 3 yıldır buradayım, tüm zor dönemlerimde bile bir araya geldik ve birlikte yaşadık. Belediyeciliğin tüm sorunlarına rağmen bu insanlarla görev yürütmek bana büyük keyif verdi. Geçen yıl güzel işler yaptık ve bu yıl da güzel hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

        Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan da, "İki dönem sizlerle bir araya geldik. O günden beri de gelip gidiyoruz, hizmet etmeye çalışıyoruz. Şimdi ise o görevi başka arkadaşımıza devrettik. Şimdi ise Cumhurbaşkanımızın danışmanlığı görevini yürütüyorum. Cumhurbaşkanımızın çalışma azmini görünce anladım ki biz hiç çalışmamışız. Bize 100 yıllık bir sistem verdiler ve 'siz bununla çalışın' dediler. Ama yıllardır anladık ki bu sistem çalışmıyor. Normalde 18 ya da 19 hükümet olması gerekirken, biz 69 hükümet kurmuşuz ve dünyada böyle bir örnek yok. Bu yüzden bu sistemin değişmesi lazım" şeklinde konuştu.

        Daha sonra STK temsilcileri ve muhtarlar, Orhan'a yeni anayasa ve ilçede yaşadıkları sorunları anlattılar. Sorunları tek tek not alan Orhan, gerekli yerlerle görüşeceğini söyledi.

        (Yİ-MSA-Y)

        09.03.2017 16:34:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler