Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'de 223 yatırıma 851 milyon TL harcandı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'de hayata geçirilen 223 yatırımın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '8. Açılış Bayramı' kapsamında Kocaeli'ye gelecek. Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Perşembe Pazarı olarak bilinen Demokrasi Meydanında saat 16.00'da törenle gerçekleştirilip Kocaeli'nin hizmetine sunulacak. Açılışı yapılacak 851 milyon değerindeki projelerden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tamamlayıp kente kazandırdığı hizmetlere 515 milyon TL harcandı. Kocaeli'ne kazandırılan projelerin önemli bir bölümü Büyükşehir Belediyesi'ne aitken bu hizmetler kentin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak türden olması dikkat çekiyor. Ulaşımdan tesislere, çevreden altyapıya kadar birçok hizmetin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Bu hizmetlerin içinde İzmit 15 Temmuz Köprülü Kavşağı, Çayırova Tem Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı, Kocaeli Biyolojik Atıksu ve İçmesuyu Arıtma Tesisleri, Karamürsel Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası gibi projeler yer alıyor.

        (İG-RFK-Y)

        09.03.2017 16:59:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler