Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Akdağ Oltu'da

        - Akdağ, referandum çalışmaları kapsamında Oltu'da çiçeklerle karşılandı

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum çalışmaları kapsamında Oltu'da çiçeklerle karşılandı.

        Referandum çalışmaları kapsamında Şenkaya ve Olur ilçelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, her iki ilçede gezi ve incelemelerde bulundu, halka Referandumu anlattı

        Ardından akşam saatlerinde Oltu'ya gelen Bakan Akdağ'ı ilçe girişinde Oltulular büyük bir coşkuyla karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Akdağ, karşılamada yer alan çocuklara oyuncak ambulans hediye etti.

        Daha sonra Oltu Kaymakamlığına geçen Bakan Recep Akdağ, Kaymakam Şenol Turan'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Turan'dan ilçe hakkında bilgiler alan Bakan Akdağ, ardından Oltu Belediyesine geçti.

        TÜRK MİLLETİNİN VERECEĞİ KARARDAN KİMSE KORKMASIN!

        Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültür Evinde Oltulular ile bir araya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, burada vatandaşlara hitap etti. 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Akdağ, "Türk Milletinin vereceği karardan kimse korkmasın. Hep söylüyorum yine söyleyeyim, bu referandum herhangi bir parti seçimi değil, Türkiye'nin geleceğinin seçimidir" dedi.

        Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Bakan Akdağ, "Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde halkımız bizim hizmet aşkımızı her defasında yenilememize büyük katkılar sundu. 16 Nisan'da önümüze 13'ncü sandık gelecek. İnanıyorum ki, yine geçmişte olduğu gibi Erzurum halkı, Türk Milleti büyük bir destekle ülkenin önünü açacaktır. Milletimizin demokratik feraseti ve basireti, ortalama bir Avrupalının, ortalama bir Amerikalının politik hassasiyetinden çok yüksektir. Bu milletin herhangi bir otoriterleşmeye, herhangi bir diktatörlük hevesliliğine fırsat vermesi asla düşünülemez. Bu millet hiçbir otoriterlik sevdasına, sevdalısına geçit vermeyeceğini 15 Temmuz'da göstermiştir." diye konuştu.

        Yeni Hükümet Sisteminin Türkiye'nin önünü açacağını belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Aslında bu yeni sistem işlerimizi kolaylaştıracak, istikrar içinde koşar adım hedeflerimize yürümemizi sağlayacak bir Hükümet Sistemi olacaktır" dedi.

        Kuzey ilçelerinin merkezi konumunda bulunan Oltu'nun önemine vurgu yapan Bakan Recep Akdağ, "Biz birçok hizmeti burada yoğunlaştırarak, toparlayarak çevredeki ilçelerinde hizmetlerini tamamlamış oluyoruz. Devlet Hastanemiz bunun en güzel örneğidir. 20 uzman hekimiyle, her türlü imkânıyla bölgeye hizmet eden bir bölge hastanemiz var. Bu hizmet ve yatırımlar gelişerek devam edecektir." şeklinde konuştu.

        Bu arada Kaymakamlık Toplum Merkezinde sandık başkanlarıyla da bir araya gelen Bakan Akdağ, daha sonra Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültür Evi'nde organize edilen yemeğe katıldı.

        (DMA-AT-Y)

        09.03.2017 18:51:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler