Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacabey Birlikspor'a ceza

        (Fotoğraflı)

        Yasin Keskin

        BURSA (İHA) - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Karacabey Birlikspor'a, kendi sahasında oynadığı Kartalspor maçında yaşanan olaylar sebebiyle ceza verdi.

        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Karacabey Birlikspor Kulübü'ne, Kartalspor müsabakasında, taraftarlarının sebebiyet verdiği kötü tezahürattan dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve bin 500 lira da para cezası verdi. Karacabey Birlikspor'un taraftarlarının sebep olduğu saha olayları yüzünden takdiren 7 bin500 TL para cezası ile cezalandırılmasına ve Karacabey Birlikspor Genel Kaptanı İlker Özdemir'in müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketinden ötürü takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

        (MŞ)

        09.03.2017 19:43:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler