Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Voleybolda okulların şampiyonu Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi oldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de düzenlenen liselerarası Şehit Ömer Halisdemir kızlar voleybol turnuvasının şampiyonu Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi oldu.

        Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlendiği liseler arası Şehit Ömer Halisdemir kızlar voleybol turnuvası gerçekleştirildi. Günün final maçında geçen yılın şampiyonu Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi ile Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi kız voleybol takımları karşı karşıya geldi.

        Rakibi Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni 3-0 yenen Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi ikinci kez kızlar voleybol şampiyonu oldu. Küçükçekmece Osman Zeki Üngör İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen liseler arası Şehit Ömer Halisdemir kızlar voleybol turnuvasına toplam 64 takım ve 768 sporcu katıldı. İki hafta süren turnuva sonunda birinci Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi,ikinci Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi, üçüncü ise Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Okulları oldu.

        (HB-ÖK-Y)

        10.03.2017 10:45:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler