Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi'nden bando müzik aletleri yardımı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı, Elmalı ilçesinde 10 dersliği bulunan Sebahat Çınar İlkokulu'nda kurulacak bando için müzik aletleri hediye etti.

        Antalya'nın Elmalı ilçesinde bulunan 10 derslik ve 250 öğrencisi bulunan Sebahat Çınar İlkokulu öğrencileri kuracakları okul bandosu için Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı'na başvurdu.

        Adalya Vakfı, öğrencilerin bu talebini kırmadı ve 19 trampet, 9 borazan, 1 davul, 2 çift zil ve majörden oluşan 32 parça bando müzik aletini okula gönderdi.

        Talepleri olumlu karşılanan Sebahat Çınar İlkokulu'nun Müdürü Süleyman Akçay, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Uysal, çocukların spor ve sanatın bir dalı ile mutlaka ilgilenmesi gerektiğini, bu yönde atılan her adımda Muratpaşa Belediyesi'nin bir şekilde olacağını dile getirdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.03.2017 11:01:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler