Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atakum'da 'geri dönüşüm' çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum Belediyesi tarafından, ilçedeki ilkokullardaki minik öğrencilere Çevre Temizliği ve Geri Dönüşüm temalı tiyatro gösterimi eşliğinde bilinçlendirme çalışması yapılıyor.

        Atakum Belediyesi tarafından, ilçedeki ilkokullarda Çevre Temizliği ve Geri Dönüşüm temalı tiyatro oyunu gösterimi gerçekleştirildi. Geri kazanılabilir atıkların doğru şekilde dönüşüme kazandırılması için çocukların bilgilendirilmesinin planlandığı tiyatro gösterimine öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

        Atakum ilçesinde öğrencilerin geri dönüşüm konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için eğitim çalışması başlatıldı. Atakum Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında, miniklere geri dönüşüm anlatılıyor. Tiyatro gösterimi eşliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmasında keyifli anlar yaşayan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

        Bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın, geri dönüşüme verdiği önemden hareketle böyle bir çalışma başlattık. İlçemizdeki okullarda tiyatro gösterimi eşliğinde bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Amacımız çocukları bilinçlendirmek. Bu sayede anne ve babalarına, geri dönüşüm konusunda bilgi veren çocuklar, geleceğimize önemli bir katkı sağlamış da oluyor" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        10.03.2017 11:22:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler