Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okulların kantin ve yemekhaneleri denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bulunan okulların kantin ve yemekhaneleri denetlendi.

        İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı denetim uzmanları tarafından yapılan denetimlerde, kantin ve yemekhane yetkilileri ile çalışanları ve okul idarecilerine "Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği"nde belirtilen genel ve özel hijyen gereklilikleri hakkında bilgi verildi. Türk Gıda Kodeksine uygun faaliyette bulunmayan işletmelere 5996 sayılı kanun kapsamında idari para cezalarının uygulanacağının bildirildiği denetimlerde, ayrıca öğrencilerin güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için bundan böyle resmi kontrollerin daha sık yapılacağı belirtildi.

        (HO-MSA-Y)

        10.03.2017 12:10:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler