Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike'de diyaliz hastaları tiyatro gösterisinde buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Finike Devlet Hastanesi'nde diyaliz hizmeti alan hastalara yönelik tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

        Finike Devlet Hastanesi'nde diyaliz hizmeti alan hastalara yönelik olarak 9 Mart Dünya Böbrek Günü'nde tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Finike Devlet Hastanesi yemekhanesinde Özel Sancak Koleji öğrencilerinin sergilediği, "Komşu Köyün Delisi" isimli oyun hastalar ve hasta yakınları tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Gecede, diyaliz hastaları, "güzel bir gece geçirdik ve eğlendik. Oyunu sergileyen gençlerimize ve hastane çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

        Hastane Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt ise "Dünya böbrek günü dolayısıyla düzenlediğimiz bu gece de bizimle olan hasta ve hasta yakınlarına çok teşekkür ediyorum. Hastane olarak amacımız hastalara en güzel hizmeti en iyi şekilde vermek. Bu gün dünya böbrek günü dolayısıyla bir araya geldik. Özel Sancak Koleji öğrencileri de güzel bir oyunla gecemize renk kattılar. Son derece başarılı performansları ile bizlere güzel bir gece yaşattılar. İnşallah hastanemizde bu tür faaliyetler ve yeni düzenlemeler ile diyaliz hastalarımıza daha iyi hizmetler sunacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.03.2017 12:35:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler