Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, mahalleleri parke taşla kaplıyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, Çeşmeli Mahallesi Dayaklı mevkinde parke çalışmaları yapıyor.

        Çeşmeli Mahallesi'nde tüm sokakların parkeyle tanışacağını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla Erdemli'nin her köşesine ayrım yapılmadan parke hizmetinin ulaştırıldığını ifade etti. Erdemli Belediyesi'nin yol açma, asfalt ve parke döşeme konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyen Tollu, bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizdi.

        Çeşmeli Mahallesinin tüm sokaklarını hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan parke hizmetiyle donatacaklarını dile getiren Tollu, "Parke yol hizmeti de kalıcı bir hizmettir. Kalıcı hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Dayaklı mevkinde yoğun bir çalışma ortaya koyuyor. Sadece Çeşmeli'de değil Erdemli'nin birçok yerinde eş zamanlı çalışmalarımız sürüyor. Erdemli'yi hem yaşanabilir hem de gözde bir turizm şehri haline dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yapılan bu çalışmalarla en kısa sürede Erdemli hak ettiği konuma gelecektir" dedi.

        Erdemli'nin her alanda en iyi hizmeti almayı sonuna hak ettiğini ifade eden Tollu, vatandaşlara vaat ettikleri hizmetleri yapmak için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

        (KRY-Y)

        10.03.2017 12:54:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler