Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki yatalak olan Penbe Akmansoy'a hasta yatağı desteği sağlandı.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, beraberindeki heyetle Bağbaşı Mahallesinde yaşayan Penbe Akmansoy'u evinde ziyaret etti. 84 yaşında ve belden aşağısı felçli olması nedeniyle yatağa mahkum olan Penbe Akmansoy için torunu İsmail Akmansoy'un başvurusu ile hasta yatağı desteği verildi.

        Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla personeliyle birlikte ekip ruhuyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin belediyemize başvuru yapması itibariyle derhal gerekli incelemeleri yaparak,geri dönüş sağlıyoruz. Bu görevi yaparken bu işin manevi boyutunu bilen insanlarız. Bizler zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın derdiyle dertleniyoruz. Bizler bu konuda önemli işlere imza atıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğim bu tür ihtiyaç sahibi olanları bize bildirmeleri. Komşunuz vardır, akrabanız vardır. Bizlere gelemiyorlardır. Belediyemize kadar ulaşamadıysalar dahi muhtarlarımıza mutlaka ulaşsınlar. Biz kimin ne derdi varsa imkanlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz" dedi.

        (MT-Y)

        10.03.2017 13:00:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler