Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Benim Adım BENGİ" etkinliği ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Valiliği tarafından yürütülen BENGİ projesinin sosyal ve kültürel faaliyetler esasları ile aynı amacı hedefleyen "Benim Adım İyilik" Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Leman Akpınar Ortaokulu'ndan 110 öğrencinin katılımı ile "Benim Adım BENGİ" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe 110 öğrenci sinemaya götürülerek sinema ile tanıştırıldı.

        Edremit Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikte öğrenciler alışveriş merkezine götürülerek, yapılan çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler ile unutamayacakları bir gün yaşadılar.

        Kaymakamlığın talebi üzerine Edremit Belediyesi tarafından gönderilen araçlarla öğretmenleri gözetiminde okuldan alınarak Edremit'te bir Alışveriş Merkezine götürülen öğrenciler öncelikle öğlen yemeği yediler. Daha sonra AVM'yi gezerek büyük keyif alan öğrenciler sinemaya götürülerek vizyona yeni giren ve sevilen bir filmi büyük bir beğeni ile izlediler. Filmin ardından sıcak çikolata ikramında bulunuldu. Alışveriş merkezinde bulunan Balmumu Heykellerinden sevilen önemli kişi ve karakterler ile fotoğraf çektiren öğrenciler gönüllerince eğlendiler Edremit Kaymakamlığı tarafından yürütülen proje kapsamında alışveriş merkezinde unutamayacakları bir gün yaşayan öğrenciler Kaymakam Sırmalı'ya çok teşekkür ettiler. Kaymakam Sırmalı'ya daha çok ders çalışma ve kitap okuma sözü veren öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

        Öğrencilerle Alışveriş Merkezinde bir araya gelen Kaymakam Ali Sırmalı ve Eşi Nuray Sırmalı öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Sırmalı "Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Onların okul başarılarını artırabilmek, eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunabilmek, moral ve motivasyonlarını güçlendirmek hepimizin görevidir. Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerle güzel bir gün geçirmeleri için uğraşıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için çok anlamlı" dedi.

        Çocukların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı ile ilgili bu tür imkanların oluşturulabileceğini ifade eden Kaymakam Sırmalı, BENGİ Projesinin ana başlıklarından birinin de bu tür etkinliklerin desteklenmesi olduğunu ifade ederek; gerçekleştirilen etkinliğin isminin bu nedenle bugün, Benim Adım "BENGİ" etkinliği olduğunu söyledi.

        Etkinlikte öğrencilerle birlikte keyifli anlar yaşayan Kaymakam Sırmalı "Benim Adım İyilik Projemizde bizlere desteğini esirgemeyerek bu sosyal etkinlikleri öğrencilere hediye etmemizi sağlayan sponsor firmalara ilgileri, duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (EME)

        10.03.2017 13:43:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler