Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okey masasından e-devlet kapısına

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi'nin Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi ile birlikte yürüttüğü "Herkes için Kütüphane" projesi tüm hızıyla devam ediyor.

        Proje kapsamında temel bilgisayar ve e-devlet eğitimlerine devam eden belediye yetkilileri, bilgilendirme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Sokak sokak dolaşan bilgilendirme ekipleri vatandaşları projeye davet ediyor. Son olarak Emek Mahallesindeki kahvehaneleri ziyaret eden tanıtım elemanları, emeklilere projeyi anlattı. Projeyi büyük ilgi ile dinleyen ve kahvehanede oturmak yerine Odunpazarı Belediye Kütüphanelerinde zaman geçirmeye karar veren emekliler, haftanın üç günü kütüphanede düzenlenen e-devlet ve temel bilgisayar eğitimlerine katılmak için kayıt yaptırdılar. Özellikle hastane randevuları ve vergi borçları konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten emekliler, sunulan hizmet sayesinde e-devlet üzerinden randevu alacaklarını ve vergi borçlarını rahatlıkla sorgulayabileceklerini kaydettiler.

        Yapılan bilgilendirme çalışmaları sonucunda 40'a yakın üye kaydı yaptıklarını belirten kütüphane yetkilileri, bütün emeklileri Odunpazarı Belediyesi Kütüphanelerine davet ettiler.

        (BRK-MET-Y)

        10.03.2017 14:32:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler