Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu'nun Uşak'ta ilk durağı Banaz oldu

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu gün boyu bir takım açılış ve ziyaretler için Uşak'a geldi.

        Bakan Eroğlu sabah uçakla Ankara'dan Uşak Havalimanına iniş yaptı. Uşak protokolünün karşıladığı Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet konvoy halinde, Uşak'taki ilk durağı olan Banaz ilçesine hareket etti. Banaz Belediyesi önünde karşılanan Eroğlu, Belediye Başkanı Zafer Arpacıyı makamında ziyaret ederek kısa bir açıklamada bulundu.

        Bakan Eroğlu, Banaz'ın, ülke genelinde en azla baraj ve gölet yapılan ilçeler arasında yer aldığını belirterek, Ak Parti hükümeti döneminde ilçeye altı milyar değerinde yatırımların yapıldığını ifade etti.

        Belediye programının ardından orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür "Orköy Kredi Sertifikaları" dağıtım ve Banaz'da yapımı tamamlanan tesislerin açılışı gerçekleştirmek üzere ilçede hazırlanan alana geçti. Burada toplanan halka hitap eden Bakan Eroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda neden evet denilmesi gerektiğinin önemini anlatan açıklamalarda bulundu. Gerçekleşen tören sonunda vatandaşlara 5 bin adet fidan dağıtımı gerçekleşti.

        Banaz programını tamamlayan Bakan Veysel Eroğlu Uşak merkeze hareket etti.

        (EÖ-MB-Y)

        10.03.2017 14:35:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler