Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki AK Parti İlçe Teşkilatı referandum çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki AK Parti İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine başladı.

        Parti içinde yapılan görevlendirmede yönetim kurulu üyeleri köy ziyaretlerinde bulunuyor. Lapseki AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Duman Adatepe köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Duman, köylü vatandaşlara 18 maddelik anayasa değişiklik paketini anlatarak içeriği hakkında bilgiler verdi. Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Duman," AK Parti halka mal olmuş bir parti. Bizlerde halkın içindeyiz ve halkla beraberiz. Bugün Adatepe köyündeki vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istişarede bulunduk. Neden 'Evet' diyeceğimizin nedenlerini konuşma fırsatı bulduk. Köy kahvehanelerini, esnaflarımızı dolaştık. Hemşerilerimiz de bizleri çok sıcak karşıladı. Halkla birlikte olmaya ve bir olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir" dedi.

        (GD)

        10.03.2017 14:53:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler