Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvacık depremleri üzerine değerlendirme paneli gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezinde 'Ayvacık Depremleri Üzerine Değerlendirme Paneli' gerçekleştirildi.

        Düzenlenen panele, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz, PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, GMKA Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran ile ÇOMÜ'lü akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Moderatörlüğünü ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden'in yaptığı panel; deprem bölgesindeki faylar ve hareketleriyle ilgili bilgiler, daha önce bölgede meydana gelmiş olan depremler, 06 Şubat 2017 tarihinde yaşanan deprem sonrası ortaya çıkan yapısal hasarlara yönelik gözlemler ile bu hasarlara neden olan faktörler aktarıldı ve soru cevap bölümüyle sona erdi.

        (GD)

        10.03.2017 15:14:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler