Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özgüven: "Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven telli müzik aletleri yapımcısı (Lüthier) olan Metin Deniz Türeli'yi ziyaret etti.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçede müzik aletleri yapan Metin Deniz Türeli'yi atölyesinde ziyaret etti. Başkan Özgüven, ilçede üretken gençleri görmenin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, "Üniversitede enstrüman yapımı ile ilgili fakülteyi bitirerek küçük ve mütevazi atölyesinde el emeği göz nuru ile keman ud, ney gibi çalgıları imal ediyor. Bir taraftan da icra ediyor. Deniz kardeşimizi tebrik ediyoruz ve el emeği, göz nuruyla ifa ettiği bu sanatını geliştirmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Belediye olarak da böyle gençlere destek olmak amacıyla bir sanat atölyesi açacağız. İnşallah en yakın zamanda atölyemizi Ereğlimize kazandıracağız. Gençlerimize önem veriyoruz, onlar bizim geleceğimiz. Deniz kardeşimiz gibi ülkemizin geleceğine katkıları olacak, bilinçli, kendini geliştiren kültürlü gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz. Sanatın ve sanatçın her zaman yanındayız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Deniz Türeli, "Öncelikle atölyeme gelip beni ziyaret ederek şereflendiren belediye başkanımıza teşekkür ederim. Başkanımızın destekleri bana ve benim gibi üretmek için çalışan gençlere büyük güç katacaktır. Ereğlimiz böyle duyarlı ve sanat aşığı bir başkana sahip olduğu için çok şanslı" diye konuştu.

        (AH-Y)

        10.03.2017 15:19:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler