Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi'nde, deri ve aksesuar kursu açıldı

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Uçhisar Belediyesi, Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği ve İşkur destekleriyle, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen deri ve aksesuar kursu, Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi atölye binasında başladı.

        Uçhisarlı bayanlara yönelik olarak başlatılan deri ve aksesuar kursunda 22 bayan kursiyer, hafta içi her gün 6 saat olmak üzere 35 gün boyunca eğitim görecek. Kursiyerlere eğitim Nevşehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından veriliyor. Kursa katılım gösteren bayanlara kurs bitiminde sertifikaları verilecek.

        Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, "Kadınlarımızın el becerilerini geliştirmeye ve üretkenliklerini arttırmaya dayalı olarak, İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İşkur ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz kurslarla, onlara her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz. Ortaya çıkan her ürün günümüzde değeri gitgide artan birer elişi ürün olarak değer bulacak. Kursa katılan bayanlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        10.03.2017 15:24:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler