Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da 3 ayda 7 bin ağaç dikiliyor

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sonucunda 3 ayda 7 bin ağaç dikimi tamamlanacak. Ocak ayında başlayan 4 bin ağaç dikimine, Mart ayı sonuna kadar 3 bin ağaç daha eklenecek.

        Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında siteler ve çevresi, mezarlıklar, kalafat bölgesi, Yeniceköy ve Ortur bölgesi, Biga-Çan çevre yolu bölgelerinde çalışma yapıldı. Çalışma bölgelerinde ıhlamur, akçaağaç, dışbudak, karaselvi, mavi selvi ve akasya ağaçları dikiliyor.

        Biga Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "İlçemizin her yanını Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizin çalışmaları neticesinde ağaçlandırıyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir çalışma içindeler. Hava şartları da çalışmalar için uygun. Tüm ekiplerimiz Yaşanacak Şehir Biga için çalışmalarını durmaksızın sürdürüyorlar" ifadeleri kullanıldı.

        (GD)

        10.03.2017 16:07:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler