Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Sekreteri Seferihisar'da

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - CHP Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in misafiri olarak, CHP İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları ve temsilcileriyle buluştu.

        Seferihisar Anı Evi'nde gerçekleşen buluşmada, yaklaşan referandumla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Referanduma sunulan sistem değişikliğinin sıkıntılara yol açacağını savunan Sındır, "Hayata geçirilmek istenen sistemle, tek adam hem valiler, hem kaymakamlar hem partisinin il ve ilçe başkanlarını atayacak. Bu sağlıklı bir sistem değil. Bunu halkımıza doğru şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Diyorlar ki yeni sistemle ekonomi düzelecek, terör bitecek. 15 senedir iktidarsanız, peki neden bitiremediniz? Bu sistem sadece tek adamlığı getirecek. Biz de buna hayır diyoruz" dedi.

        Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı konuşmada, referandumun Türkiye'nin geleceğiyle ilgili olduğunun altını çizerek, "Bu bir siyasi seçim değil. Sanki CHP-AKP arasında bir seçim varmış gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor. Böyle bir şey yok. Öncelikle şunu göğsümüzü gere gere söylemeliyiz: Biz terörist değiliz, katil değiliz, 15 Temmuz darbecisi değiliz. Biz kimseyi öldürmedik, ihanet etmedik. Bu hikayenin bir memleket meselesi olduğunu hep birlikte vurgulamalıyız. Getirilmek istenilen sistemin yanlışlarını anlatmalıyız. Parti meselesi olarak değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğiyle ilgili duyduğumuz kaygıları anlatmalıyız" dedi.

        Toplantının ardından CHP Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve partililerle birlikte Seferihisar'da kahve ve pazar yeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

        (ÖA)

        10.03.2017 16:31:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler