Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAÜN İslahiye MYO Müdürü Deveci:

        - "Gaziantep Üniversitesi dünyaya entegre olmuş bir üniversitedir"

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Adana'ya teknik gezi düzenleyen Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Yard. Doç. Dr. Ahmet Deveci, "Gaziantep Üniversitesi dünyaya entegre olmuş bir üniversitedir" dedi.

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi, Lojistik Programı ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri tarafından Adana Çimento İskenderun Tesislerine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerin fabrikanın işletme sistemini, elektrik ve otomasyon sistemlerini yerinde incelediği teknik gezide, öğrencilere üretimde kullanılan cihazlar da detaylı olarak anlatıldı. Teknik gezi kapsamında öğrenciler, çimentonun üretim aşamalarını yerinde görme fırsatı buldu. Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini tesislerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Tesis Yöneticisi Halil Durmuş, Yüksekokul öğrencilerine katkı sağlamak amacıyla uzmanların çalışmalarla ilgili olarak geniş bilgi verdiğini belirterek, saha tanıtımının çok önemli olduğunu vurguladı. Sahanın tanıtılmasının çok önemli olduğunu ve İskenderun'un alanları için önemli bir merkez olduğunu kaydeden İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Deveci, "Dünyada işletme ölçüm teknikleri hem de değerlendirme teknikleri gelişiyor. Gaziantep Üniversitesi dünyaya entegre olmuş bir üniversitedir. En gelişmiş yöntemler ile öğrencilerimizi eğitmeye çalışıyoruz. Tesis Müdürü Halil Durmuş'a, Teknik geziyi koordine eden Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Nur ile Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Gezi sonrasında İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu tarafından konferans salonunda gezi heyetine okul hakkında bilgi verilerek, Yüksekokulun bilgisayar laboratuvarları ve mesleki atölyeleri gezdirildi.

        (SD-Y)

        10.03.2017 17:12:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler