Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demircan'dan esnafa referandum ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, referandum çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini dinleyen Demircan'a esnaf küçük jestlerle karşılık verdi.

        Şişli'de Teşvikiye Camii'nde cuma namazı çıkışı esnafı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a esnaf, tespih hediye ederek gözleme ikram etti. Başkan Demircan, esnafın dertlerini ve isteklerini dinledi. Esnafa referandum sürecinde sistem değişikliğini anlattıklarını söyleyen Demircan, "Bugün Şişli'deyiz teşkilatımız ile birlikte. Malum referandum süreci var. Bu referandum sürecinde elbette herkesin hür iradesi var. Evet ya da hayır diyen herkes vatandaşımız. Herkesin söylemi bizim başımızın tacıdır. Fakat bu karara bilerek karar vermek gerekmektedir. Neden evet ya da neden hayır demeliyiz. İşte bu anlamda sistem değişikliğinin Türkiye'ye neler getireceğini çok iyi biliyoruz. Canı gönülden bunu anlatmaya, ülkemize kazandıracağı avantajları izah etmeye çalışıyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz, insanlar giderek bu işi anlıyorlar. İnşallah ülkemize hayırlar getirecek diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

        Başkan Demircan'a esnaf ziyareti sırasında girdiği bir dükkanda tespih hediye edilirken, bir dükkanda ise gözleme ikram edildi.

        (HB-HB-CC-Y)

        10.03.2017 17:25:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler