Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili Mersinli referandum çalışmalarına hız verdi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi çalışmaları hızlandırarak kapı kapı dolaşım vatandaşlara 'Evet' broşürü dağıttı.

        AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Mersinli bu kapsamda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa'nın Soma ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Başkan Mersinli ilk olarak partisinin Soma İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, yönetimi ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergen'e ile bir araya geldi. AK Parti Soma İlçe Kadın Kolları ve Soma İlçe Gençlik Kolları'nın da yer aldığı toplantıda konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, "Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve onun yandaşlarının yaptığı kara propaganda ortadan kalkıyor. Vatandaş 18 maddeyi daha fazla anlamaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin malum genel başkanı da 'hem başbakan hem de cumhur başkanı' lafından sonra artık 18 maddeyi hiç okumadıkları bu işlerle hiç ilgilenmedikleri ortaya çıktı. Anketler Evet oyunu önde gösteriyor. İnşallah halk oylamasından başarılı çıkacağız. Son güne kadar çalışmalıyız" dedi.

        Toplantının ardından Başkan Berk Mersinli, Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergen ile birlikte yağmura rağmen Soma'da kapı kapı dolaştı. Soma esnafını ziyaret eden Başkan Berk Mersinli, vatandaşlara 18 maddenin anlatıldığı evet broşürlerini dağıttı.Yeni Anayasa'yı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni vatandaşlara anlatan Mersin'li ayrıca Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadınlara karanfil verdi.

        AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, programı kapsamında ayrıca Soma Kömürleri İşletmesi Genel Müdürü Haluk Sevinç'i ve ardından Soma İmbat Madencilik İşletmesi Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız'ı ziyaret etti. Başkan Mersinli bu ziyaretlerinde işletmeler hakkında bilgi aldı.

        (AY-Y)

        10.03.2017 17:47:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler