Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KKTC Milli Eğitim Bakanından ETÜ'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova ve beraberindeki heyet ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'yı ziyaret etti.

        Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) üyesi Prof. Dr. Mehmet Hasküler, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan ve Tatlısu Belediye Başkanı A. Hayri Olçan'dan oluşan heyeti makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Yaylalı konuklarına ETÜ'nün eğitim dünyasındaki yerini, kazanımlarını ve hedeflerini aktardı.

        KKTC ile Erzurum arasında oluşturulabilecek ortak paydaların saptanması ve hayata geçirilmesi bağlamında çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten KKTC Milli Eğitim Bakanı Dr. Berova, Erzurum Teknik Üniversitesinin gerçekleştirmiş olduğu ve bundan sonraki hedeflerini takdire şayan bulduğunu ifade etti. KKTC'de öğrenim gören 93 bin üniversite öğrencisinin yaklaşık 50 bininin anavatan Türkiye'den gittiğini belirten Dr. Berova, bu sayının karşılıklı olarak arttırılması için mesai harcadıklarını belirtti.

        Karşılıklı hediye takdiminden ardından, Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti.

        (ERZ-AT-Y)

        10.03.2017 18:49:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler