Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Janset, Datça Kazım Yılmaz İlkokulu kariyer günlerine konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA) - Datça Kazım Yılmaz İlkokulu'nda düzenlenen kariyer günleri etkinliğinin son sinema ve dizi oyuncusu sanatçı Janset oldu.

        Kazım Yılmaz İlkokulu Rehberlik Servisinin meslek tanıtımı çalışmaları kapsamında 4. sınıf öğrencilerine sanatçı Janset tarafından tiyatro ve oyunculuk hakkında meslek tanıtımı ve bilgilendirme söyleşisi düzenlendi. Öğrencilerin soruları karşısında cevap verirken bir hayli zorlanan sanatçı Janset. yine de soruların hepsine cevap vererek minik öğrencilerin sinema ve diziler hakkında bilgi sahibi oldu.

        Okulun Çok Amaçlı Salonunda yapılan etkinlikte geleceğe dair planlamalarını küçük yaşta edinmelerini ve bu plan doğrultusunda amaçlara ulaşmak için çabalamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu çalışma amacına ulaşarak çocukların fikir edinmelerine ve meraklarını gidermelerine yardımcı oldu.

        Datça Kazım Yılmaz İlkokulu öğrencilerinin kariyer günleri sayesinde derslerde kazandırmaya çalışılan teorik bilgileri ve yetenekleri hangi sektörde, hangi kurumlarda, hangi meslekte kullanacaklarını bilmelerini, kurumları tanıyarak kararlarını kendilerinin vermelerini, meslekleri her yönüyle tanımalarını, doğru hedefler belirleyerek, kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını, öğrencileri başarı öykülerine sahip kişilerle buluşturarak, kendilerine örnek alabilecekleri başarılı modeller belirlemelerini ve bu yolda bilinçli çalışma zemini oluşturmalarını, ayrıca verilen seminerlerde konuşmacı olan kişilerin sektör tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmalarına imkân vererek ileride parçası olacakları iş hayatını daha yakından tanımalarını sağlamak.

        (MÖ-MB-Y)

        11.03.2017 00:39:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler