Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciş'te YGS'ye girecekler ücretsiz taşınacak

        - Van Büyükşehir Belediyesi Erciş'e de ücretsiz YGS seferleri düzenliyor

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Van merkezden sonra Erciş'te de Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecekler ücretsiz taşınacak.

        Van Büyükşehir Belediyesinin hafta sonu Van merkezde YGS'ye girecekleri sevindiren belediye ve halk otobüslerinin ücretsiz olacağına dair haberden sonra bir müjde daha geldi. Van merkezden sonra Erciş'te de YGS'ye katılacaklar için büyük imkan sunuldu. Belediye otobüsleri pazar günü Erciş'e ücretsiz YGS katılımcılarını taşıyacak. Büyükşehir Belediyesinin aldığı yeni bir kararla YGS'ye Erciş ilçesinde girecek olanlar için de pazar günü ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceği belirtildi. Alınan bu kararla 2017 YGS sınavına girecek olanlar sınav giriş belgesini göstererek Erciş ilçesine gidiş gelişlerde belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecekler. Erciş ilçesinde sınava girecek olanlar için pazar günü sabah saat 06.30'da Hazreti Ömer Camii Karşısı Halk Eğitim Merkezi önünde 3 belediye otobüsünün hizmet vereceği açıklandı.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        11.03.2017 08:50:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler