Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, referandum sürecini değerlendirdi

        - "Halkımızın referandumda vereceği karar, ülkemizi ileriye taşıyacak"

        - "Daha güçlü bir Türkiye için bu sistem gereklidir"

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınma adımlarına yol açacak bir sisteme ihtiyaç var. Daha güçlü bir Türkiye için bu sistem gereklidir ve Türkiye için bir fırsattır" dedi.

        Nisan ayında gerçekleştirilecek referandum öncesinde çalışmalarına hız kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, merkezi Hamamönü'nde bulunan Ankara Yönetici ve Bürokratlar Derneği'nin (AYDER) mensuplarıyla bir araya geldi. AYDER'in her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği "Sedir Sohbetleri"nin konuğu olan Tiryaki, dinleyicilere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgi verdi. "Yerinde ve zamanında atılacak doğru adımlarla ülkemiz refaha kavuşacak" diyen Tiryaki, konuşmasıyla büyük beğeni topladı.

        "Daha güçlü bir Türkiye için bu sistem gereklidir"

        Katılımcılara süreç hakkında bilgilendirmede bulunan Tiryaki, "Referandum, bir parti ya da belediye seçimi değildir. Bazı konuların halka sorulması anlamına gelir. Yani halkımız nisan ayında bir karar verecek. Eminim bu karar ülkemizi bir adım daha ileri taşıyacak. Anayasada 18 madde değişecek. Hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınma adımlarına yol açacak bir sisteme ihtiyaç var. Daha güçlü bir Türkiye için bu sistem gereklidir ve Türkiye için bir fırsattır" şeklinde konuştu.

        (CNR-ÖK-Y)

        11.03.2017 09:14:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler