Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet'te silah mühimmat kaçakçılığı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Emet ilçesi mülki sınırları içerisinde silah mühimmat kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen üç kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

        Yetkililerce yapılan açıklamada, "Kütahya İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Emet ilçesi mülki sınırları içerisinde silah imalat atölyesi olduğuna dair bilgiler alınmış olup, suç ve suçluların ortaya çıkarılması amacıyla yapılan araştırmalar neticesinde silah mühimmat kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen N.A. R.A. G.A. ve M.A. isimli şahısların ev ve eklentilerinde 09 Mart 2017 günü adli makamlardan alınan talimatlar çerçevesinde icra edilen aramalarda, (1) adet 7,65 mm çapında tabanca, (7) adet av tüfeği, (4) adet kurusıkı tabanca, (4) adet tabanca parçası, (13) adet 7,65 mm fişek, (154) adet av tüfeği fişeği ile silah yapımında kullanılan (2) adet mengene (1) adet kaynak makinası (1) adet torna makinesi ve (143) adet çeşitli el aleti ile silah tamir atölyesinde kullanılan malzemeler ele geçirilmiş, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda olay şüphelileri gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır" denildi.(EFE)

        11.03.2017 10:17:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler