Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Tercan'da

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Erzincan'ın Tercan ilçesine geldi.

        Kurtulmuş'u Tercan'da Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Tercan halkı karşıladı.

        Yapılan karşılamanın ardından Kurtulmuş Tercan'da miting için toplanan vatandaşlara seslendi. Kurtulmuş konuşmasında Tercan'a 2018 yılında doğalgaz geleceği müjdesini vererek, Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

        Kurtulmuş konuşmasında, "Bu millete diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bir taraftan PKK'yı başımıza bela ediyorlar. Eğer terörle 40 yıldır mücadele etmiyor olsak o parayı ekonomik kalkınmaya vermiş olsaydık bugün Türkiye de kişi başına düşen gelir en az 20 bin dolar seviyesindeydi. Ama hepsinin hesabını soracağız. Hiç merak etmeyin. Yeni bir güçlü Türkiye'nin önüne açmak için 16 Nisan da evet diyoruz." dedi.

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, gerçekleştirmiş olduğu mitingin ardından Mama Hatun Türbesini ziyaret ederek, dua etti. Ardından Erzincan'da ki programına geçmek üzere Tercan'dan ayrılan Kurtulmuş, Kargın'da uğramış olduğu çay ocağında vatandaşlar ile birlikte çay içip, sohbet etti.

        (AA-AA-Y)

        11.03.2017 14:19:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler