Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güroymak'ta kar ve çevre temizliği

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe merkezinde biriken kar birikintilerini kamyonlarla ilçe dışına taşımaya başladı.

        Vatandaşların mağdur olmaması için Güroymak'ta kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçedeki ana yol ve kaldırımlardan başlayan belediye ekipleri, hem kar hem de çevre temizliği yapıyor. Daha temiz bir Güroymak için ilçe genelinde kar ve çevre temizliği başlattıklarını belirten Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, bu kapsamda ilçe merkezindeki kar birikintilerinin araçlarla ilçe dışına taşındığını söyledi. Belediye bünyesinde oluşturdukları karla mücadele ekipleriyle kışı sorunsuz şekilde atlattıklarını kaydeden Alibeyoğlu, "Amacımız ilçemizi daha temiz bir görünüme kavuşturmaktır. Bunun için de ilk olarak ilçe merkezinden geçen ana yol ve kaldırımlardan başlayarak kar ve çevre temizliği çalışmasını başlattık. Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki tüm cadde, sokak ve kaldırımlar kardan temizlenip akabinde ise gerekli çevre temizliği yapılacaktır. Bu sayede ilçemiz hem daha temiz bir görünüme kavuşmuş olacak hem de yağışlar sonrası oluşabilecek zararların da önüne geçilmiş olacak" dedi. (GO-ŞAK-

        11.03.2017 15:11:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler