Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gülcüoğlu: "Gençlerimize güveniyoruz"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu YGS sınavı ile ilgili olarak yayımladığı yazılı mesajında, "Ülkemizin geleceği, yarınları olan gençlerimize güveniyoruz" dedi.

        Başkanı Şinasi Gülcüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Günümüz dünyasında eğitim ve bilim ülkelerin gelişmesinde en önemli etkenlerden biridir. Ülkelerin kalkınmışlık göstergeleri arasında eğitim önemli bir yer edinmektedir. Bu çerçeveden bakınca çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için ülkemizin eğitimli, yetişmiş insan gücüne her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz. Bizler ve aileleriniz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Üniversite eğitimi sayesinde ülkemiz için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan; milli ve dini değerlerini bilen, başarılı bir neslin yetişmesi en büyük temennimizdir. Büyük bir azim ve çabayla sınava hazırlanan tüm öğrencilerimizin, ülkemizin geleceği için en iyi şekilde yetişmiş, donanımlı, birer birey olma yolunda bu önemli aşamayı başarılı bir şekilde geçireceklerine yürekten inanıyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılıklarını alacakları bir sınav temenni ediyor, başarılar diliyorum."

        (SK)

        11.03.2017 16:25:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler