Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversiteye hazırlanan öğrenciler moral depoladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü'nün geleceği olan gençler moral yemeğinde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi'nin BEYGEM kurslarında eğitim alan öğrenciler, üniversiteye ilk adım olan YGS sınavı öncesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu. Zübeyde Ana Soyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, sanatçıların perküsyon ve ritm gösterisiyle moral depolayan gençlere İmamoğlu da eşlik etti.

        Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi öğrencileri, üniversiteye hazırlandıkları yoğun döneme moral depolamak için mola verdi. YGS sınavı öncesinde Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde gençlerle buluşan ve gençlikten çok umutlu olduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Gireceğiniz sınav hayatınızın önemli bir günü ama en önemli günü değil" dedi.

        Başkan İmamoğlu da ritim tuttu

        Gençlere, "Doğru meslekler seçerek hayatı en güzel şekliyle yakalayacaksınız" diyen İmamoğlu, her bireyin kendi hayatında güçlü, özgüvenli olma zorunluluğu var. Özgün davranışlarınız sizi hayata daha nitelikli bağlayacaktır" mesajını verdi. Müzikle öğrencilerin stresini atması için sahneye çıkan İstanbul Üniversitesi Konservatuar Öğretim Üyesi Engin Gürkey ve ekibi, perküsyon ve ritm gösterisiyle eğlenceli dakikalar yaşattı. Masalara dağıtılan deflerle gruba eşlik etmesi istenen gençlere, İmamoğlu da bir sürpriz yaparak sahneye çıktı ve tüm müziklere davulla ritim tuttu.

        (HB-ÖK-Y)

        11.03.2017 16:58:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler