Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Vekilim çaya bekleriz' dedi, AK Partili Dağ kırmadı

        (Fotoğraflı)

        Yakup Fatih Şaşmaz

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Tire ilçesinde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından 112 çalışanlarından gelen 'Sayın vekilim çaya bekleriz' davetini kırmayarak 112 görevlilerini ziyaret etti.

        Tire ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, kentteki ziyaretlerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğrafı gören 112 istasyonunda görev yapan acil tıp teknisyeni Mesut Şaşmaz da, 'Sayın vekilim çayımız var bekleriz' yorumunu düştü. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan ve gelen yorumları da dikkatle okuyan Dağ, durumu AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu'na söyleyerek ziyaret etmek istediğini bildirdi. Çeltikcoğlu'da, Tire 112 İstasyonunu arayarak 'çay içmeye geliyoruz' diye yanıtladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hamza Dağ ve beraberindekiler, Tire 112 İstasyonunu ziyaret edip, çay içip sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. 112 İstasyonu görevlisi Mesut Şaşmaz, mutlu olduğunu ifade ederek, "Sosyal medyada Milletvekili Hamza Dağ'ın Tire'de olduğunu öğrendim. Bende kendisine jest olsun diye 'istasyonumuza beklerim' dedim. Yarım saat sonra telefon çaldı. 'Milletvekili geliyor' dediler. Tabi haliyle şaşkınlık yaşadım; ama ekip arkadaşlarımızla kendisini karşılayıp çay ikram ettik. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağ olsun bizi kırmayıp ayağımıza kadar geldi" dedi

        (FŞ-HG-Y)

        11.03.2017 18:30:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler