Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özyavuz, YGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, üniversiteye giriş sınavının ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

        Başkan Özyavuz, 12 Mart Pazar günü YGS'de ter dökecek öğrencilerin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inandığını belirtti. Hedefini belirlemiş gayretli öğrencilerin heyecanını yürekten paylaştığını ifade eden Özyavuz, "Öğrenciler sınavda en önemli konu, sizlerin yaşadığı heyecan ve kaygı durumudur. Ancak bu heyecan, sınavda strese ve gerilime neden olmamalıdır. Ölçüsü iyi ayarlandığında bu kaygı ve heyecanın sizleri biraz daha motive edeceğini de unutmayın" dedi.

        Velilere seslenen Başkan Özyavuz, "Sevgili aileler, sizlerin de çocuklarınız kadar heyecan içinde olduğunuzu biliyoruz. Çocuklarınızı başarılarından dolayı ödüllendirirken, istenilen başarı elde edilmediğinde de sevgi ve desteğinizi onlardan esirgemeyin. Bu duygu ve düşüncelerle YGS'ye katılacak tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyor, gençlerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (BB-OSM)

        11.03.2017 18:47:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler