Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depremzede kadınlara moral konseri

        (Fotoğraflı)

        İpek Güney

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde depremzede kadınlar, yerel sanatçıların verdiği konser ile moral buldu.

        Çanakkale Boğaz Medya grubunun organize ettiği Ayvacık Belediyesi'nin düzenlediği konserde depremzede kadınlar oyun havaları ve yerel sanatçıların söylediği şarkılarla moral buldu.

        Yerel sanatçıların depremzede kadınlar için verdiği konserde konuşan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "Bugün hep birlikte kadınlar gününü kutlayalım istedik. Özellikle köylerimizden de katılım olsun istedik. Hiç olmazsa kadınlar gününü bugün köylülerimizle beraber kutlayalım. Depremzedelerimize de bu konser bir nebze moral olsun" dedi.

        Ayvacık Belediyesi Yazlık Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar da palyaço ekibiyle eğlenirken, konser etkinliği depremzede kadınların alkışlarıyla sona erdi.

        (GD)

        11.03.2017 19:57:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler