Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKON'dan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ödül

        - BAŞKON En İyiler Ödülleri sahiplerini buldu

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ankara güzel olursa Türkiye güzel olur, Ankara kalkınırsa Türkiye kalkınır. Bu gözle bakmalıyız. Ankara'mıza sahip çıkmalıyız" dedi.

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonunun (BAŞKON) ATO salonunda düzenlediği "Başkent En İyiler Ödül Töreni"ne katıldı. Siyaset, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan ödül töreninde Yaşar, "Sivil Toplum Kuruluşlarına En Fazla Destek Veren Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

        Spiker Dilara Karaca ve Oyuncu Altan Alkan'ın sunumuyla gerçekleşen tören, BAŞKON Genel Başkanı Mehmet Akyol'un açılış konuşmasıyla başladı. Akyol, "Bu organizasyonu ilk defa yapıyoruz. İlk ödül törenimiz. BAŞKON birçok derneğin yapmadığı bir harekete önderlik ediyor. Bunların başında okumak geliyor. Biz herkesin kitap, dergi, gazete okumasını istiyoruz. Bununla ilgilide bir projemiz var. Kahvehanelere kadar gideceğiz, yalvaracağız, yakaracağız ve okumanın, çalışmanın önemini aktaracağız" şeklinde konuştu.

        "Ankara güzel olursa Türkiye güzel olur"

        Ödülünü MHP Afyon eski Milletvekili ve BAŞKON Genel Başkan Yardımcısı Müjdat Kayayerli'nin elinden alan Yaşar, yaptığı konuşmada Ankara'nın önemine dikkat çekti. Yaşar, BAŞKON'un Başkent için, Anadolu için kurulmuş bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyerek, "Bu ödülü bana layık gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkelerin başkentleri o ülkeler için simgedir. Cumhuriyetin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkenti de Ankara'dır. Ankara'ya sahip çıkmak sadece Ankaralıların görevi değil Anadolu'nun her köşesinde yaşayan iş adamlarının, siyasetçilerin, bürokratların ve yerel yöneticilerin de görevidir. Ben 2 dönemdir Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapıyorum. Ankara güzel olursa Türkiye güzel olur, Ankara kalkınırsa Türkiye kalkınır. Bu gözle bakmalıyız. Ankara'mıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

        (UKY-SÜ-Y)

        12.03.2017 12:38:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler