Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi'nden YGS'ye giren öğrencilere otobüs desteği

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretime Giriş Sınavı'na (YGS) öğrencilere ücretsiz otobüsler ve zabıta görevlileri ile destek verdi.

        Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün yapılan YGS'ye giren öğrencilere belediye otobüsleri ile gün boyunca ücretsiz hizmet verilirken, belli noktalarda görevlendirilen zabıta ekipleri de sınava geç kalan öğrencilerin yardımına koştu. YGS öncesinde tüm hazırlıklarını yapan ve öğrencilerin güvenle sınavlarına yetişebilmeleri için gerekli çalışmaları başlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem toplu taşım araçlarıyla hem de zabıta ekipleriyle öğrencilere destek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla kentte hizmet veren bütün Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları öğrencilere ve yanlarındaki birer kişilik refakatçilere gün boyunca ücretsiz hizmet verirken, ana arterlerden Mersin Üniversitesi'ne gitmek isteyen öğrenciler için de ek ring hatları oluşturuldu.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin sınav merkezlerine taşınması için bütün birimler kent genelinde hassasiyetle görev alırken, sınava geç kalan ve sınava gireceği okulun adresini bulamayan öğrencilerin yardımına da görevlendirilen zabıta ekipleri koştu. Mersin otogarı, Yenişehir Forum, Merkez İtfaiye, eski otogar civarı ve kriz masasında konuşlandırılan zabıta ekiplerinin yanı sıra 3 ayrı ekip de sahada ring görevi alarak öğrencileri sınava yetiştirdi.

        (KYM-Y)

        12.03.2017 13:33:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler