Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAL'da kritik Manisa derbi haftası

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Manisa ekipleri, ligin 22.haftasında yarın birbirleriyle karşılaşacak.

        BAL 9. Grupta mücadele eden Manisa ekipleri Salihli Kocaçeşmespor ve Turgutluspor, Alaşehir Belediyespor ve Somaspor yarın ligin 22. haftasında Manisa derbisinde karşı karşıya gelecekler. Grupta 31 puanla 6. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Salihli Kocaçeşmespor, Ramiz Turan Stadı'nda 49 puanla grup lideri olan Turgutluspor'u ağırlayacak. Saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmanın hakemliğini Sercan Şahan üstlenecek.

        Grupta ayrıca 4. sırada bulunan Alaşehir Belediyespor, 38 puanla 3. sırada bulunan Somaspor'u ağırlayacak. Alaşehir İlçe Stadı'nda saat 14.00'te oynanacak olan karşılaşmayı ise Hakan Demir, Sinan Şenyaşa ve Gökhan Takataş hakem üçlüsü yönetecek.

        (BA-AY-Y)

        12.03.2017 13:44:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler