Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÜ'de 'Bitki besleme ve yeni nesil gübreler' semineri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı tarafından "Bitki Besleme ve Yeni Nesil Gübreler" isimli bir seminer düzenlendi.

        Seminere Compo Expert Turkey Pazar Geliştirme Müdürü Şükrü Kolukısa ve İlpaş A.Ş. Bölge Müdürü İrfan Sezer konuşmacı olarak katıldı. Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğretim görevlileri Nurettin Kartal, Recep Özkır ve Mine Çilli'nin organize ettiği seminerde öğrencilerin merak ettiği soruları akademisyenler ve ilgili firma temsilcileri ve sektörün ileri gelenleri tarafından yanıtlandı.

        Seminere, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, meclis üyesi Kamil Özkan, Plant Dergisi, Aquacalix peyzaj firması sahibi Oğuzhan Aşkar ve Ali Aşkar, Sapanca Süs Bitkileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri, akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

        Seminerin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, Compo Expert Turkey Pazar Geliştirme Müdürü Şükrü Kolukısa ve İlpaş A.Ş. Bölge Müdürü İrfan Sezer'e bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür belgesi verdi.

        (RŞ-İÇ)

        12.03.2017 14:58:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler