Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selendi'de 21 içme suyu deposu yenilenecek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Selendi'ye düzenlediği inceleme ziyaretinde, ilçedeki içme suyu kalitesinin arttırılması amacıyla toplam 21 mahallenin su depolarının yenileneceğini müjdeledi.

        MASKİ, il genelinde daha kaliteli ve güvenli içme suyu temin etmek için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe programlarını sürdüren İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Selendi ilçesini ziyaret etti. Öncelikle Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç ile görüşen Daire Başkanı Fevzi Demir, ilçedeki içme suyu durumuna ve taleplerine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Görüşmede Demir'e, Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kara ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da eşlik etti. Ardından ilçe merkezinde devam eden içme suyu arıtma tesislerinde devam eden çalışmaları inceleyen Demir, tesisin önümüzdeki ay içerisinde tamamlanarak faaliyete alınacağını söyledi.

        Demir ayrıca, Pınarlar Mahallesi'nde devam eden terfi hattı döşeme çalışmalarını da inceledi. Geçtiğimiz yıl içerisinde MASKİ tarafından açılan sondaj kuyusundan içme suyu deposuna su ulaştıracak olan bin 400 metrelik hat tamamlandığında, yaz aylarında mahallelinin yaşayabileceği su sıkıntısının da önüne geçilecek.

        21 mahalleye depo yenileme müjdesi

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi'deki içme suyu kalitesini yükseltmek amacıyla Aşağıgüllüce, Kurşunlu/Kayalı, Turpçu, Çanşa, Çanşa 2, Çinan 1, Çinan 2, Çinan 3, Altınköy, Havaoğlu, Şerefiye 1, Şerefiye 2, Çamlıca, Çampınar, Kavakalanı, Kayranlar, Çamköy, Karakozan, Karakozan/Kestencik, Karakozan/Ilıca, Karakozan/Yolüstü olmak üzere 21 mahallede depo yenileme işi gerçekleştirecek. Yapılacak olan bakım ve onarımlar için ihale çalışmalarına başlandığını ifade eden Demir, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı su depolama sistemlerine kavuşmaları için revizyon çalışmalarının süreceğini belirtti.

        (AY-Y)

        12.03.2017 15:35:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler