Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiftçi halk oylamasını esnafa anlattı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, esnaf ziyaretinde anayasa değişikliğinde yapılacak referandum sürecini konuştu.

        Her defasında esnaf gruplarını ziyaret ederek esnafla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek halk oylamasında yapılacak anayasa değişikliğiyle birlikte ülkenin kazanımlarını anlattı. Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın geleceği için çalıştıklarına vurguda bulunarak Büyük Türkiye'nin geleceği için, ileri demokrasi için Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemini esnafa anlattığını belirtti. Başkan Çiftçi, "Halk oylamasını insanlara dilimiz döndüğünce anlatıyoruz. Kafalarına takılan soruları yöneltiyorlar, cevaplıyoruz. Bize düşen gayretli bir şekilde, 16 Nisan gününe kadarki süreyi alanda en iyi şekilde değerlendirebilmektir" dedi.

        Sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, "Esnafımızı ziyaret ederek hem halk oylamasını anlatıyoruz hem de Karaköprü'de yaptığımız çalışmalar anlamında bilgilendiriyoruz" dedi.

        Esnaf ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

        (Şİ-SD-Y)

        12.03.2017 17:11:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler